Понеделник, 20 Март 2023

Силвърстоун храни детето си като птиче

Печат Е-мейл
30 Март 2012

Алиша СилвърстоунСинът на Алиша Силвърстоун се роди преди по-малко от година, но вече на няколко пъти привлича общественото внимание с интересния си живот. Или по-точно със странните идеи на майка си. Да започнем от името: момченцето се казва Bear Blu (Синьо мече) и получи това интересно название няколко месеца преди да се роди дъщеричката на Бионсе и Джей-Зи. Както всички разбраха, тя беше кръстена Blue Ivy (Син бръшлян). Все още не можем да си обясним каква е тази мания на знаменитостите по "сините" имена, особено при положение че в английския този цвят означава и тъга.

Както и да е. Още по-изненадващ се оказва методът, по който мама Силвърстоун храни синчето си. "Любимият" й начин - така се изразява самата тя. Този уикенд актрисата качи клипче в блога си, на което се вижда как предъвква храната на Bear Blu и след това я изплюва в устата му. "Когато ям, той буквално пропълзява през цялата стая и атакува устата ми" - добавя доволната майка. Ние нямаме какво да добавим.

Все още не е изтъкнала причини за странното си поведение, заради което ни напомня на птица. От горещия сайт TMZ изказват предположение, че отново ще излезе с някое хипарско обяснение. Бактериите в устата й помагат за подсилване на имунната система на детето например.

Както знаем, актрисата е известна (и то не само в положителния смисъл на думата) със строгите си вегетариански възгледи. Bear Blu също се отглежда като вегетарианец, след като се появи на бял свят чрез метода "водно раждане".

Прочита: 3298

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.