Четвъртък, 18 Юли 2024

Джоли плаща за премахването на противопехотни мини в Хърватия

Печат Е-мейл
21 Февруари 2012

Анджелина ДжолиХоливудската звезда Анджелина Джоли ще плати за премахването на противопехотните мини в района на хърватския град Госпич, съобщават хърватските медии.

По време на посещението й в Хърватия в петък и събота за премиерата на филма "В страната на кръв и мед" на Джоли бил представен проект, имащ за цел изразяването на солидарност с децата, които живеят в райони с изостанали от войната мини.

Джоли веднага пожелала да се включи в проекта, който има за цел събиране на средства в помощ на децата. Най-много изостанали от войната през 90-те години мини в Хърватия има в района на градовете Госпич и Оточац.

Прочита: 2756

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.