Петък, 01 Март 2024

Джим Кери: Дъщеря ми ще бъде новият американски идол

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

Джим Кери с дъщеря сиКомикът Джим Кери е много горд с дъщеря си, която иска да стане певица и вече се е записала за участие в музикалния риалити формат "Американски идол". 24-годишната Джейн трябва да убеди във възможностите си журито, състоящо се от Дженифър Лопес, Стивън Тайлър и Ранди Джаксън.

След като дамата премина успешно първия кръг от кастинга, водещият потърси коментара на звездния й татко, който стоеше в публиката.

"За мен тя е невероятна. Нямам търпение светът да разбере таланта, който носи в себе си. Ще бъде една фантастична година", заяви щастливият Кери.

Джейн е наясно, че звездната й фамилия е голям плюс, който със сигурност ще й помогне, но и носи определена тежест. "Има го това напрежение, което те кара да бъдеш най-добрият, защото ако не си, хората ще си кажат: Тя го постигна благодарение на баща си", споделят от екипа на шоуто.

Прочита: 3146

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.