Неделя, 28 Май 2023

Черният лебед Натали Портман роди момченце

Печат Е-мейл
17 Юни 2011

Натали Портман с мъжа сиНевероятната Натали Портман, която изгря като 12-годишна с ролята си в "Леон", вече е майка. Тя е родила момченце в клиника в Ню Йорк. Натали винаги е била предпазлива по отношение на личния си живот и по тази причина не се знае кога и къде точно е изплакал малкият й наследник. Според източници на сп. "OK!" бебето и майката вече са се прибрали у дома.

Тази година явно е изключително щастлива за Натали. Тя спечели "Оскар" за ролята си в "Черен лебед", а сега стана и майка. Актрисата планира скоро да се омъжи за бащата на бебето си - френския балетист и хореограф Бенджамин Милпие, с когото се запозна на снимките на "Черен лебед".

Прочита: 4015

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.