Петък, 22 Септември 2023

Хю Грант за малко да смени Чарли Шийн като чичо Чарли в "Двама мъже и половина"

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Хю Грант и Чарли ШийнРолята на вечно търсещия пиене и флиртове чичо Чарли от култовия сериал "Двама мъже и половина", която досега се изпълняваше от отстранения от продукцията Чарли Шийн, за малко да бъде взета от Хю Грант. Англичанинът, известен предимно с изпълненията си в романтични комедии, е бил на крачка да наследи звездата от "Взвод" и "Уолстрийт", информират американските медии.

Грант се намирал в напреднали преговори за мястото на Шийн, като ставало дума за хонорар от около 25 милиона щатски долара на сезон (приблизително по 1 милион на заснет епизод). Носителят на "Златен глобус" за ролята си в "Четири сватби и едно погребение" обаче стопирал разговорите поради "творчески различия".

Създателят на "Двама мъже и половина" Чък Лори коментира лаконично: "Има още много други възможности".

Прочита: 2022

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.