Понеделник, 26 Февруари 2024

Джим Кери в модна битка с Ники Михайлов

Печат Е-мейл
12 Април 2011

Джим Кери и Ники МихайловАктьорът Джим Кери се появи неотдавна с изцяло подновен външен вид, посочва уебсайтът за новини от света на шоубизнеса TMZ. Звездата е обръснал косата си около ушите, оставяйки си гребен в стил "мохикан", съобщи БГНЕС и припомни, че наскоро и националният ни вратар по футбол Николай Михайлов се появи с мохиканска прическа.

Неговият вариант беше по-къс, а главата му беше изрисувана от едната страна, а от другата избръсната.

Джим Кери заяви, че чисто и просто му е писнало от косата, която винаги стои по един и същи начин, и затова е решил да опита нещо ново.

Както е известно, Джим Кери обича да се шегува с приятелите си, така че веднага след като се остригал, отишъл в отбран ресторант на важен прием. В продължение на 15 минути хората го гледали удивено, докато най-накрая актьорът се престорил на изненадан от реакцията им и в типичния за него шеговит стил ги попитал: "Какво ме гледате? Проблем с косата ми ли има?"

Прочита: 3363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.