Събота, 27 Юли 2024

Шер замяза на вещица

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

ШерСупер звездата Шер е заприличала на вещица. 67-годишната изпълнителка напълно отговаря на възрастта си и с всеки опит да я прикрие, изглежда гротескно. Това бе разкрито по време на светско събитие, на което ветеранката се появи, за да промотира новите си парчета.

Само преди месец Шер направи триумфално завръщане на музикалната сцена с чисто нов албум. За неговата корица звездата бе бляскава и излъскана, сякаш е с поне 2 десетилетия по-млада от реалното. Дълги руси букли, опъната кожа, сочен женствен бюст, облечен в ефирна нощница, накараха мъжете да настръхнат от възбуда в очакване на нейното турне.

Истината за външния вид на Шер обаче се I оказа малко по-различна от. тази на корицата на албума й. Певицата вече все по-трудно крие тъмните кръгове около очите си, а кожата й изглежда вампирски бледа, а не бляскава, и свежа. Въпреки това на звездата трябва да й се признае, че е притежателка на чудесна фигура. Нея обаче поддържа с помощта на 20 години по-младо гадже, което се грижи за всичките й капризи в леглото.

„Шер е като баба Лили - на професионалните си снимки по-скоро прилича на компютърно изображение. В действителност възрастта не прощава на никого. Защо са тези нелепи игрички с публиката? Никой не очаква от една бабичка да изглежда като Полита. Нека с достойнство приемат възрастта си, никой не би ги обвинил за това, че имат някоя и друга бръчка", коментират фенове.

източник: Уикенд

Прочита: 3521

Коментари (1)

...
Шер и без грим изглежда напълно добре за възрастта си. Тя не е замязала на вещица, а вие сте заприличали на вещици от злоба и простащина. + това, снимката е от 2011 г. Аман от измислици!
marieta , 20 октомври 2013 10:57

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.