Понеделник, 05 Юни 2023

Венета Харизанова: Мъжете стават сериозни след 40

Печат Е-мейл
23 Февруари 2012

Венета ХаризановаХаризанова заяви, че възрастта има значение и един мъж има много по-ясни намерения, когато е по-зрял: "До 30 почти всеки е несериозен. После минаваш в една категория, в която горе-долу знаеш какво искаш. При мъжете като че ли това се случва още по-късно, след 40".

Нейната дружка Антония Петрова, която е родена през 1984 година, също споделя живота си с доста по-възрастния от нея руснак Алексанър Бередин. Тя неведнъж е разказвала каква материална подкрепа й е оказвал господинът, който е завладял сърцето й. След бурни раздели през лятото Антония и Александър пак са заедно. Изглежда твърде много неща ги свързват и те вече не знаят как да живеят един без друг, пише kliuki.bg.

"Той обичаше повече в нашата връзка, много се грижеше за мен, дори заради мен дойде да живее в България. И до ден-днешен се опитва да ме върне в живота си", разказва Петрова. Тя не одобрява безразборните и паралелни връзки: "По-лесно е да разрушиш. Хората стават все по-егоистични и затворени, не общуват, а в същото време искат да вземат максимално всичко от живота", разсъждава миската.

Антония Петрова и Венета Харизанова се обявиха заедно "за моногамията", като признаха, че никога не са водили паралелни връзки с двама мъже едновременно.

Прочита: 3926

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.