Събота, 27 Юли 2024

Кристина Агилера удари 80 кила

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Кристина АгилераКристина Агилера не спира да дебелее. Певицата е водеща на музикално риалити шоу в Америка, но нападките към нея не спират и за ден. Последната подигравка с мощната снага на блондинката едва не я доведе до истерия. Агилера стана обект за иронични шушукания, след като се появи още по-огромна на вечеря с приятеля си Мат.

В Холивуд открай време се знае, че не стига само силен глас и добра игра пред камерата, за да си на върха. Певицата Джесика Симпсън е под постоянен медиен обстрел заради теглото си, британката Адел бе засегната на тема килограми публично от дизайнера Карл Лагерфелд, а теглото на Кели Озбърн често става обект на подигравки.

31-годишната Крстина Агилера обаче е една от най-често нападаните за закръглеността си. Причината е, че от слабо и секси момиче, тя се е превърнала в мощен тюлен, напомнящ за Алла Пугачова. Блондинката от месеци става обект на критични материали, защото не се грижи за формата си, а отскоро и продуцентите са й издали нареждане спешно да се втали.

„След промотирането на албума ми омръзна да бъда онова бяло, кльощаво момиче.

Аз съм заоблена, но на хората им харесва да ме поставят и виждат в образа на клечка. Когато след този албум се срещнах с издателската ми компания, те ме видяха потъмняла, по-тежка и с нови пиърсинги. Искам да ви кажа, че не им беше лесно да преглътнат промяната. Бях качила около 7-8 килограма покрай турнето. Те свикаха спешна среща, на която да обсъждаме критиката в пресата заради напълняването ми.

На практика ми казаха, че ще засегна много хора - продуценти и музикални директори, ако напълнея още. Казаха и че хората, които работят с мен, ще загубят работата си, защото никой няма да си купува билети за концертите на една трътла. Бях много млада и отслабнах бързо за турнето си, но не бих го направила така лесно и сега", сподели звездата.

След като дълги години тя успя да контролира качването на излишни мазнини, в последните 12 месеца положението й е напълно извън граници. За този период блондинката е станала почти 80 килограма, които при нейния ръст я правят съвсем дебела и безформена.

Агилера е категорична, че вече й е омръзнало да подчинява живота си на храната. „Вие вече работите с дебело момиче. След като го знаете, преживейте го", отсякла Кристина. И обявила, че ще ги съди, ако продължават да я дискриминират заради формите й.

източник: Уикенд

Прочита: 3562

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.