Понеделник, 20 Май 2024

Лили Алън роди момиченце

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

Лили АлънБританската певица Лили Алън най-накрая стана майка. Първородната й дъщеря се е появила на бял свят в петък вечерта. Приятели на изпълнителката разкрили пред медиите, че и майката, и бебето се чувстват отлично.

Оказа се, че съпругът на Лили Алън - Сам Купър, за когото тя се омъжи през юни, е бил до нея по време на раждането, пишат от bliasak.bg. Засега обаче нито щастливите родители, нито говорителят на двойката са коментирали новината за раждането на момиченцето.

Лили Алън претърпя два спонтанни аборта. Единият беше през ноември миналата година, когато тя изгуби момченцето си в шестия месец. През 2008 г. певицата също изгуби бебе, но в четвъртия месец. По това време тя излизаше с музиканта Ед Симънс от The Chemical Brothers.

Прочита: 2274

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.