Петък, 22 Септември 2023

Най-добрият DJ в света за 2011 Дейвид Гета: Поканете ме в България и ще се забавляваме

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

David GuettaDavid Guetta е новият победител в надпреварата за най-добър DJ на света за 2011 г., инициирана от Top 100 DJs Poll Awards. В свое интервю той изяви готовността да гостува и на родна земя.

Френският хаус гуру детронира дългогодишния си приятел, уважавания от цял свят DJ Armin van Buuren, който се бе бетонирал през последните 4 години на първата позиция от 2008 година насам.

"За мен е чест. Мислех, че е невъзможно някой да свали Armin Van Buuren. Толкова много го уважавам! Да, имам огромен успех като продуцент, но винаги съм се възприемал първо като DJ и после за всичко останало. Обичам да създавам музика, но DJ културата е всичко за мен - тя е моят живот от години насам. Минал съм през много неща. Това, което се случва сега, е истинска революция за всички - не само за мен, за всеки, който е DJ и продуцент. Всичко се променя, нашият саунд превзема планетата."

Запитан от музикалната българска телевизия "Mad tv" дали би дошъл в България да му се порадват и почитателителите тук и дали знае нещо за нашата малка, но китна родина, Гета отговори: Не знам толкова много за България, но чакам покана. Поканете ме и ще дойда да се позабавляваме".

Дейвид Гета има съвместни парчета с Енрике Иглесиас, Питбул,Ъшър, Кели Роуланд, Дженифър Хъдсън, Ейкън и още много други световноизвестни изпълнители.

Прочита: 2563

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.