Понеделник, 26 Февруари 2024

Истинският мъж вече плаче

Печат Е-мейл
28 Февруари 2012

 Милиони хора по света предпочитат да слушат тъжни песни за любовта, да гледат романтични комедии с печален край и се разстройват, ако отменят любимия им сериал, сочи проучване. Дотук нищо ново. Оказва се обаче, че гореизброеното днес вече важи повече за силния пол, отколкото за прекрасната половина на човечеството.

Водещият автор на изследването Ед Калф определя като положително явление, че хората вече не се стесняват да проявяват емоциите си и са готови да споделят чувствата си със своите любими и близки. Дамите също вече не търсят корави мачовци, предава БГНЕС. Те предпочитат мъже, готови да гледат романтични филми и да слушат тъжна музика. С тях дамите се чувстват по-комфортно.

Над половината от жените в проучването са признали, че безчувствените мъже с корав характер и нрав вече не са на мода. Освен това и съвременните мъже са еволюирали, придобивайки доста женски навици. Някои ползват козметика, като балсам за устни. През последното десетилетие се наблюдава значителна промяна в понятието истински мъж.

Прочита: 3111

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.