Понеделник, 26 Февруари 2024

Братя китайци превръщат зеленчуци в музикални инструменти

Печат Е-мейл
14 Март 2012

 Двама братя от Пекин правят необичайна кариера, като създават музикални инструменти от моркови, картофи и други зеленчуци. Идеята да се изпълнява музика със зеленчуци хрумнала на 43-годишния Нан Вейдон и на 41-годишния Нан Вейпин едва преди две години, но оттогава се е превърнала за тях в страст и кариера.

Още като деца братята се научили да свирят на традиционни музикални инструменти от баща си, който бил учител по музика. Сега двамата живеят и работят в малък апартамент в Пекин, като правят дупки в моркови, тиквички, корени от лотос и китайски сладък картоф, за да превърнат зеленчуците в инструменти, които усъвършенстват, използвайки стар електронен акордьор.

Прочита: 2909

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.