Петък, 22 Септември 2023

Емилия: Нямам $500 000, за да ме врътнат веднъж по MTV

Печат Е-мейл
04 Август 2011

Емилия"Не се задоволявам никога с това, което съм постигнала", категорична е попфолк певицата Емилия. "Мечтая си попфолк музиката, модерният попфолк, който правим повечето изпълнители от "Пайнер", да излезе и извън границите на България. Ако не се случи това в близките години, ще си тъпчем на едно място".

"Сравнявам България с Румъния и ме боли, че те са по-напред. Не смятам, че сме по-некадърни. Когато ходих в Щатите, се изумих, че Inna звучи чак там", споделя негодуванието си Емилия. Относно това дали всичко е въпрос на финанси тя допълва: "Не е до пари. Аз лично не мога да вложа 500 хил. долара, за да ме врътнат веднъж по МТВ. Трябва всичко да има възвращаемост".

За колежката си Десислава, с която са живели дълго време заедно в юношеските си години, ангелският глас на "Пайнер" споделя: "Деси толкова време работи с чужденци и чужди проекти. За мен тя е много добър изпълнител. Единственото нещо, което съм й казвала и на нея, е, че не е постоянна. Надявам се след толкова много усилия да има този успех, за който мечтае. Успее ли тя, значи, че ще успеем всички".

Прочита: 3536

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.