Вторник, 23 Юли 2024

Лейди Гага татуира само лявата си страна

Печат Е-мейл
26 Март 2011

Лейди ГагаБаща й я помолил да остави нещо нормално по себе си

Вече нищо, което Лейди Гага прави или казва, не може да изненада никого.

Последното й изказване обаче определено заслужава внимание.

Тя е заявила, че татуира само лявата страна от тялото си, и то, защото баща й я помолил поне една част от нея да остане нормална. Гага е приела тези думи абсолютно буквално и така се започнало да татуира самото лявата част на тялото си.

Баща ми ме помоли поне част от мен да си остане нормална, затова реших да се разделя на две - едната част е в стил Мерилин Монро, а другата е като Иги Поп.

Певицата обяснява защо е избрала точно дясната страна, с мотива, че е левичарка.

Аз съм левичар. Когато бях малка, баща ми се опитваше да ме научи да пиша с лявата ръка, за да съм по-нормална. Педиатърът обаче му каза, че няма смисъл да променя природата, аз просто съм си родена такава. Затова реших, че лявата страна на тялото ми е посветена на странностите ми.

Нищо ново под слънцето. И Мерилин Менсън казваше, че съчетава в себе си доброто и лошото и затова е взел имената на Мерилин Монро и серийния убиец Чарлз Менсън.

Прочита: 3323

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.