Понеделник, 20 Май 2024

Гага се шляе по гащи из Ню Йорк

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

Лейди ГагаНалудничавите идеи на Лейди Гага нямат край. Певицата бе забелязана да се разхожда по улиците на Ню Йорк във вид, в който едва ли някой някога би посмял да се покаже.

 

Блондинката крачила гордо из Манхатън само по кожено яке, сутиен, мрежест чорапогащник и едни от типичните за нея много високи и странни обувки. Всичко било сцена от документален филм за поп изпълнителката, който ще се завърти по телевизията през месец май.

На снимките не личи певицата да изпитва някакви притеснения от оскъдното си облекло. Напротив, изглежда тя се наслаждава на всеки миг пред обектива на камерите.

Дори близките до нулата температури не притеснили звездата и тя си позволила да прави по няколко дубъла на сцените, които не й се получавали от първия път.

Прочита: 2460

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.