Събота, 22 Юни 2024

Мариса Милър - най-добрият модел на бански костюми

Печат Е-мейл
23 Октомври 2009
Мариса МилърМариса Милър се смята за най-добрия модел на бански от люпилнята на красиви жени Victoria’s Secret. Лятото някак изведнъж си отиде и студ скова душите ни, но при вида на тази жена по бански споменът за море и плаж в миг се завръща!
Ако ти се прище да изпиеш по кафенце с нея, само ни пиши! В редакцията имаме GSM-а й, а и тези дни е решила да разгледа България, така че...
Прочита: 6212

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.