Събота, 27 Юли 2024

Българка дефилира на Айфеловата кула

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

Ева ТотеваЕва Тотева е българката, избрана да представи колекцията на Фатима Лопес. Уникалното дефиле ще е на Айфеловата кула. Ева е висока 1.77, изключително красива е и има прекрасни зелени очи. Момичето се прочу за първи път, когато стана първото ново лице в топ 20 на най-актуалните световни модели.

Оттогава проявите й следват една след друга - показа тоалетите на "Девасте", снима сесии за италианския "Ел", за испанското издание на "Уомън". Тя бе и декемврийска корица на "Амика". По Ева е правена колекция на Вера Уонг, представяла е модели на "Селин" и други.

Интересен факт е, че преди две години, когато Тотева стана Мис Ивет-фешън топмодел, не е искала да се явява на конкурса. Имала е стаж само две години. Дотогава е учила математика в Математическата гимназия. Госпожицата знае няколко езика. След получаване на короната, кариерата й получи криле. Момичето се пренася да живее в Ню Йорк. Предстои участие в седмицата на модата в Италия и дълъг ангажимент в Ню Йорк. Единственото неизвестно в сложното уравнение е какво ще стане със следването й в УНСС, където Ева е приета за студентка.

Прочита: 3154

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.