Петък, 23 Февруари 2024

Новата диета на Пош Спайс може да й коства живота

Печат Е-мейл
21 Октомври 2009
Виктория БекъмЗа да е в пълен блясък в светлината на прожекторите, Виктория Бекъм изглежда като слаба и изпита манекенка. Съпругата на английския футболист Дейвид Бекъм винаги е била стройна, но в последно време килограмите й започват осезаемо да намаляват и намаляват. По думите на нейни близки приятели причината се крие в новата й диета.
Сега ежедневното меню на Виктория се състои от пресни или сушени плодове и морски продукти от Япония. За закуска, обяд и вечеря пък задължително изпива по една чаша червено вино.
Докато за някои Бекъм е модна икона, други твърдят, че ограниченията, които си поставя по отношение на храненето, могат да й струват живота. Виктория се изяви като дизайнер през 2004 година, когато изстреля своята линия дънки “Великобритания Рокс”. След това на пазара излезе колекция очила.
Прочита: 4615

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.