Четвъртък, 23 Май 2024

Първата брачна нощ на Кандис Суанепул

Печат Е-мейл
27 Февруари 2012

Кандис СуанепулНе бойте се, братя, ябълката е цяла! Все още никой не е успял да излъже русия ангел на Victoria's Secret Кандис Суанепул и да го окове в брачни окови. Популярната марка бельо обаче е решила да си поиграе както с нервите на всичките фенове, така и с фантазиите на всеки бъдещ младоженец, като е избрала тази изкусителна Div-а за лице на своята най-нова колекция за булки.

 

И като казваме колекция за булки, не говорим за рокли и подобни многослойни дрехи, а за ефирно, суперсекси бельо, което на тяло като това на Кандис е способно да замае и най-големия непукист.

Русокосата бомба е главна героиня в нашите фантазии отдавна, но никога не сме си я представяли пред олтара. Честно казано, ние самите себе си не сме си се представяли как пред олтара даваме обещания от типа "докато смъртта ни раздели", но именно Кандис Суанепул успя да разклати нашите ергенски убеждения. Все пак, ако след заветното "да" ни чака цяла нощ с красавица от ранга на Кандис, ще се женим поне по 3-4 пъти на седмица.

Прочита: 3196

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.