Понеделник, 27 Май 2024

Ресторант даде безплатна вечеря за посетители по гащи

Печат Е-мейл
07 Февруари 2012

 Италиански ресторант даде безплатна вечеря на всеки посетител, който бе дошъл по бельо. Собственикът Алесандро Синьорини, жител на Палая, провинция Тоскана, обясни, че е организирал акцията, за да привлече вниманието на властите към тежката икономическа ситуация в страната. По думите му властите са оставили италианците без дрехи.

На полуголата вечеря дошли общо 20 души. Сервирали им лазаня и печени ястия. Някои седели по гащи и с шапки и шалове, други останали по бельо, но си сложили ризи. Агенцията отбелязва, че много от участниците възприели акцията като повод да се повеселят. Друга част обаче изразили подкрепа за начинанието на Алесандро Синьорини.

Заради големия си държавен дълг Италия се озова в тежкото положение на Гърция, Португалия и Испания.

Прочита: 2556

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.