Събота, 27 Юли 2024

Райън Съгдън неприлично секси

Печат Е-мейл
10 Април 2011

Райън СъгдънБританският модел Райън Съгдън напоследък доста нашумя с изявите си в телевизии, вестници и списания. Красотата на блондинката впечатлява до такава степен, че поканите за еротични фотосесии, календари и всичко, което можете да си представите, свързано с разсъбличане, се сипят към нея безспир.

 

За сп. "Nuts" родената в Бери, Англия, хубавица разкрива най-доброто от себе си и с усмивка показва на читателите защо всеки се захласва по нея. С удоволствие и доза неудобство Райън споделя, че огромен брой хора я спират на улицата всеки ден, за да й искат автограф или просто да поприказват с нея.

Съгдън доби слава като едно от момичетата на таблоида "Page Three" ("Трета страница"), в който се показват голи момичета, обикновено именно на третата страница на изданието, и като част от в. "Сън". По-късно следва покана за работа към модна агенция и едрогърдата красавица напуска работата си като системен администратор, за да се заеме с професията на модел.

Райън е известна със страстта си към музиката. Тя е DJ, но опитите и да пробие в този бранш засега претърпяват неуспех. Може би защото дрехите й пречат зад пулта.... Снимала е корици за списания като "Maxim" и "Loaded".

През февруари миналата година името й бе замесено в публичен скандал. Тогава известният телевизионен водещ Върнън Кей, който е женен, е разменял с нея еротични смс-и, но така и не стана ясно дали двамата са имали връзка. Но трудно някой би отказал на жена като нея...

Прочита: 2752

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.