Събота, 27 Юли 2024

Ирина Шейк разголи тялото, но и душата си: Фен съм на Достоевски и класическата музика

Печат Е-мейл
24 Февруари 2012

Ирина ШейкТя носи в себе си руска хръв, което е гаранция за сексапил. Ирина Шейк е от жените, които всички предпочитат да гледат съблечени, отколкото с дрехи на която и да е скъпа модна марка. Дамата обаче не е поредният празноглав модел, който разчита само на красотата си. С какво Ирина е различна от всички останали жени става ясно в последния брой на FHM Южна Африка, където хубавицата разголва не само тялото си, но и душата си.

 

"Чета много. Любимите ми автори са Харуки Мураками и Достоевски. Обожавам исторически книги и такива за животни. Учила съм седем години в музикално училище и си падам по класическата музика. Също така ми харесва R&B и хип-хопа", разказва Шейк пред медията.

Рускинята прекарва детството си в родината, но по-късно е силно привлечена от Голямата ябълка. "Хората в Америка са много емоционални. Руснаците може би са малко студени, но това сигурно е заради студената зима. Една рускиня няма как да замръзне... дори да я заведеш в Антарктида", казва хубавицата. С какво ли я е пленил Ню Йорк? С банята! "Ходя всяка седмица на баня и е доста релаксиращо. Напомня ми на руските бани", с усмивка споделя брюнетката.

"Когато настроението ми е понижено, пиша забавни стихчета", разкрива още Шейк.

Дамата е официлна приятелка на суперзвездата на "Реал" /Мадрид/ Кристиано Роналдо вече почти 2 години. Двамата се запознават покрай ангажиментите си за "Armani" през май 2010 г. За изненада на всички обаче хубавицата смята, че най-голямата любов в живота й не е той, а 3-годишният й лабрадор Цезар.

Ирина е отдавна позната на модния подиум и всички се питат няма ли да се насочи и към киното. "Получавала съм покани да участвам във филми, но искам да се концентрирам върху кариерата си на модел в момента", категорична е Шейк.

Прочита: 3628

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.