Събота, 27 Юли 2024

Неземен сексапил с марка България

Печат Е-мейл
18 Май 2012

Силвия ДимитроваСилвия Димитрова бълва нечовешки сексапил подобно изригващ вулкан. Силви е една от най-успелите български манекенки зад граница. Родена е в Стара Загора, но към момента живее в модната столица на света - Милано. Пленителната брюнетка е висока 175 сантиметра и притежава мерки, с които съвсем безпроблемно може да се конкурира и да надмине имена като Адриана Лима, Кандис Суанепул и всеки друг ангел или дявол на модната сцена.

Кариерата си като манекенка Силвия започва с родните "Ивет Фешън", но бързо е забелязана от по-именити чуждестранни агенции и заминава отвъд граница. Работила е с AMT Models, Fashion Model Milan, Scent Model и Elite Model Barcelona. Нашата сексбомба се е снимала за световноизвестни марки като Colombiana, De Beers, Calvin Klein, Roberto Cavalli и Armani. Преди известно време се снима за булченския каталог на нашите любимци от Agent Provoacateur, а през октомври миналата година разтърси Европа с влудяваща и супергореща фотосесия за чешкия Esquire, на чиято корица Силви грейна в пълното си съвършенство.

След известно затишие родната грация отново пълни очите и душите на феновете си по цял свят с разтапяща фотосесия за новата колекция секси бельо на Ann Summers. Някои от моделите, в които Силви позира, са повече от провокативни и с дантелени букви изписват думичката "секс" в съзнанието на всеки мъж, които има късмета да положи похотлив поглед върху лъстивите извивки на това тъмнокосо изкушение.

Прочита: 4353

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.