Вторник, 05 Март 2024

Гаджето на Роналдо е най-красивата рускиня

Печат Е-мейл
05 Май 2011

Ирина ШейхисламоваНастоящата половинка на футболната звезда Кристияно Роналдо - Ирина Шейхисламова, по-известна като Ирина Шейк, беше избрана за най-красивата рускиня. Тя зае първото място в топ 10 на сайта Englishrussia. com. Втора остана самата Мария Шарапова, една от най-добрите тенисистки в света. Тя е трикратна победителка на Големия шлем.

 

Третата позиция е за Наташа Поли, която е сред най-високоплатените модели в света. Следва я Наталия Водянова, подписала първия си договор в Париж на 17-годишна възраст. Днес тя е сред най-богатите жители на Великобритания.

Прочита: 5200

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.