Четвъртък, 18 Юли 2024

Жизел строи палат за милиони

Печат Е-мейл
10 Април 2011

ЖизелСупермоделът скоро ще се нанесе в своя дом мечта. Огромната къща на стойност 20 милиона долара се строи от близо година и нещата вървят към своя грандиозен завършек. През 2008 г., още преди да открие любовта в лицето на Жизел, настоящият й съпруг Том Брейди купува апетитното парче земя в град Брентуд, Калифорния за 11 милиона долара.

Площта му е от впечатляващите 15 175 квадратни метра. Първоначалният план за къщата се променя драстично, след като с Жизел решили, че искат да е много по-голяма. И в момента тя е 6700 квадратни метра. На фона на гигантския строеж, отсрещните имения на Арнолд Шварценегер, Хайди Клум и Сийл изглеждат направо миниатюрни. В къщата ще живеят Жизел, Том и едногодишният им син Бенджамин.

Много място за трима човека, но явно правят планове да разширяват семейството. И не се чудете откъде вземат пари, за да построят огромното имение. Само за миналата година Жизел има доход от 25 милиона долара. А Том Брейди, състезател по американски футбол, подписа преди няколко месеца четиригодишен договор с Patriots на стойност 72 милиона долара.

Прочита: 2830

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.