Неделя, 02 Април 2023

Жизел Бюндхен пак е най-богата сред моделите

Печат Е-мейл
09 Септември 2010

Жизел БюндхенНай-добрите модели (мъже, както и жени) печелят по около 500 000 долара на година. Това е средна сума за добрите в бранша. Тези на върха могат да печелят милиони.

 

Вземете за пример Жизел Бюндхен (на снимката). За втора поредна година тя е най-добре печелещият модел в света с доход от 25 млн. долара за годината. Тези пари са не само от подиума, а и от други реклама и други проекти. Жизел има успешна марка сандали Ipanema.

На второ място е Хайди Клум с 16 милиона долара (с 2 повече от миналата). Тя има солидни доходи от тв предавания като "Най-добрият топ модел на Германия" и др.

Кейт Мос е трета с 8.5 милиона долара за 2009.

Следват Адриана Лима (8 млн. долара), Дуцен Кройс (6 млн. долара), Алесандра Амброзио (6 млн. долара), Наталия Водянова (5.5 млн. долара), Дария Вербови (4.5 млн.), Миранда Кер (3 млн. долара) и Каролин Мърфи (3 млн. долара).

Прочита: 3560

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.