Вторник, 23 Юли 2024

Моделът Наталия Водянова се развежда с лорд Портман, плаща му 10 милиона за децата

Печат Е-мейл
31 Август 2010

Наталия Водянова и лорд ПортманВъпреки че моделът Наталия Водянова и нейният съпруг лорд Джъстин Портман упорито отричат информацията за развода си, в пресата се появяват нови факти за него. Неотдавна приятелка на Водянова разкри причината за тази секретност.

Наталия се бои, че може да загуби настойническите си права над децата. В нейния брачен договор има клауза, където е написано, че в случай на доказан факт на изневяра на един от съпрузите другият има право да претендира за настойничество.

Водянова от няколко години се среща с режисьора Андрей Болтенко. Сега моделът се опитва да се договори за паричната страна на развода.

По непотвърдени данни става дума за около 10 милиона долара, които тя е готова да плати, за да запази децата си. Британската журналистка Ники Сикс заяви, че двойката ще обяви официално за развода си през септември. Причината е новото увлечение на модела. Освен това се говори, че лорд Портман злоупотребява с алкохола и харчи парите, спечелени от Водянова, за хазарт.

Прочита: 4846

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.