Сряда, 24 Юли 2024

Алесандра Амброзио за Мoschino

Печат Е-мейл
16 Юли 2010

Алесандра АмброзиоБразилката е новото лице на марката

Moschino винаги е била марка, която се отличава от останалите. Дали е с провокативните си дрехи, цветовите решения или рекламните си кампании, винаги има нещо по-различно и екстравагантно.

Неслучайно новото лице на марката е бразилката Алесандра Амброзио. За нея казват, че има необикновено излъчване и красота. Мнение, което явно споделят и дизайнерите на Moschino:

Поканихме Алесандра, защото според нас в нея има нещо различно, тя е изключително красива, но по един по-странен и интересен начин. А това я прави перфектното лице на Moschino, коментират дизайнери на марката.

Прочита: 2184

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.