Сряда, 24 Юли 2024

Памела Андерсън по бельо само срещу 2$

Печат Е-мейл
03 Юли 2010

Памела АндерсънПамела Андерсън е взела участие в създаването на видеоприложение за iPhone - "Ставай, ставай". То може да бъде използвано и като будилник, който да буди поспаланковците.

Рано сутрин, когато хората се събудят имат възможност първото нещо, което видят, да е Памела Андерсън в леглото по секси бельо. За момента обаче актрисата е малко скептична към идеята. Тя твърди, че никога не й се отдавало да накара един мъж да стане от леглото й, така че не може да гарантира, че сега ще успее. Новото предложение ще струва само 1.99$.

Прочита: 3268

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.