Четвъртък, 23 Май 2024

Кучетата са главната причина за разводите

Печат Е-мейл
21 Февруари 2012

 Домашните любимци са се превърнали в основна причина за разводите през последните години, показва нова статистика. В семейства, които дълги години съжителстват в съвършена хармония, конфликтите започват, след като си вземат домашен любимец. Често четириногите са причина за кавгите и скандалите у дома.

Специалисти установили, че мъжете се дразнят повече на партньорките си и най-често заради това, че пръскат "грешни пари" по любимеца си.

Понякога нежният пол дава повече пари за прическа на кучето, отколкото за собствената си. Това може да изиграе значителна роля в отношенията между съпрузите.

Прочита: 3366

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.