Събота, 22 Юни 2024

Не прекъсвайте кратката любовна авантюра

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 

 Сексолозите дадоха три причини да не прекъсвате кратката любовна авантюра. Поне веднъж в живота си може да се сблъскате със случайна връзка за "просто секс". Случайният секс е апетитен заради своята спонтанност, непредсказуемост и липса на ангажименти.

Проучванията показват, че половината от щастливите семейни двойки са научили пикантни интимни тайни един за друг, преди да разберат имената си. Затова не бързайте да затворите вратата след случаен секс. Помислете, че след първата нощ може да последва втора, което може да се окаже подарък от съдбата.

Първата причина да продължите връзката е силното привличане, което ви е накарало от кафенето или дискотеката да стигнете до спалнята. Втората причина е, че според статистиката сексът за една нощ в страхотен. Известно е, че за половината от разводите е виновен лошият сексуален живот на двойката. И трето - повечето жени споделят, че след "еднократната нощ" мъжете стават първи и правят топло кафе и закуска.

Прочита: 2718

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.