Неделя, 28 Май 2023

В Индианaполис се надбягваха с костенурки, наградата купа с плодове

Печат Е-мейл
01 Юни 2011

 Надбягване на костенурки се състоя в зоологическата градина на американския град Индианаполис, щата Индиана. Наградата за костенурката победител бе голяма чиния, пълна с плодове и ягоди. Надбягването "Зоополис 500" е традиционно и пародира популярното местно автомобилно състезание "Индианаполис 500", което се провежда в щата от 1911 година.

Специално за състезанието върху влечугите бяха надянати специални състезателни форми на клетки, а всяко от тях получи името на някой от участниците в ралито, уточни местното издание WIBC Indianapolis. Участниците в състезанието бяха ободрявани от служителите на зоопарка, които се опитваха да ги насочват към финала.

По принцип влечугите "тичаха" където им видят очите и служителите постоянно трябваше да коригират посоката на надбягването. Пръв финишира мъжкарят Дан, който носеше името на местния автомобилен състезател Дан Уелдън.

Прочита: 2257

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.