Четвъртък, 23 Май 2024

Шампионатът с косачки набира скорост във Великобритания

Печат Е-мейл
25 Май 2011

 Докато Себастиан Фетел и Люис Хамилтън се преследваха на пистата "Каталуния", във Великобритания ентусиасти си организираха поредния кръг от световен шампионат по състезание с косачки. Аграрната техника беше разделена в 3 различни класа в зависимост от кубатурата на двигателите.

За целта на състезанията всякакви остриета са били премахнати, а по окачването са позволени известни подобрения. Желаещи да се включат в гоненицата с косачки не липсваха, а най-големият проблем за участниците се оказаха прахолякът по завоите и бабуните по трасето. От болки в китките и гърба победителите едва имаха сили да си получат трофеите. Следващият кръг от шампионата е през юни на една китна поляна в графство Кент.

Прочита: 2407

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.