Понеделник, 05 Юни 2023

Най-щастливите шофьори карат японски коли

Печат Е-мейл
28 Май 2011

 Японските коли доминират в класация за задоволството на шофьорите, като Lexus е на първо място за 11 поредна година. Японски автомобили заемат седем от първите десет места в класацията на най-задоволителните модели, като Vauxhall и Ford са доста по-назад от тях. Lexus IS оглавява подреждането на компанията за информационни услуги JD Power and Associates и на списание "What Car".

На последното 108-мо място в класацията е Ford Ka. След Lexus IS в челото на класацията се нареждат още Honda Accord, Lexus RX, Honda CR-V, Toyota Prius и Toyota RAV4. Следват три европейски модела коли BMW 5 Series, Mercedes-Benz E-Class и Volvo S40.

В топ 10 попада още един японски автомобил - Honda Jazz.

Производителите подреждат Honda на второ място след Lexus, а Jaguar е на трето. На последните места са поставени Vauxhall, Suzuki, Chevrolet, Peugeot и Mitsubish

Прочита: 2580

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.