Четвъртък, 23 Май 2024

20-килограмов бургер подхранва с 140 000 калории

Печат Е-мейл
08 Февруари 2011

 Групата Епик Мийл Тайм, която си е поставила за цел "да създаде най-епичните храни и след това да ги изяде", надмина себе си с бургер със 140 000 калории.

Видеото с приготвянето на бургера за два дни вече е гледано от близо 1 милион души. Триминутното видео показва процеса на създаване на 20-килограмовия суперкалоричен бургер точно навреме за финала на Супербоул, който е в неделя. Освен 9 кг бекон за бургера са били необходими още близо 6 кг смляно говеждо месо и близо 5 кг колбаси, които се размесват, след което се поставят между двете питки хляб, които тежат 4,5 кг.

За тези, които смятат, че на бургера му липсва финес или известна класа, Епик Мийл Тайм посочва соса за барбекю, с който подправят планината от месо. Епик Мийл Тайм станаха известни миналата година, когато видеата им с приготвянето на калорични храни се превърнаха в истински хит и бяха гледани от милиони хора.

Прочита: 1875

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.