Вторник, 21 Май 2024

Лора Крумова ще има момче

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Лора КрумоваЛора Крумова ще има момче, разкриват колеги на журналистката от Би Ти Ви. Водещата на съботно-неделните предавания се похвалила тези дни с резултатите от видеозон. Без съмнение, полът на първото й дете е мъжки.

„Майка и татко се надяваха на момиче, но какво да се прави! Следващия път", вдигала рамене бременната звезда. Тя пояснила, че брат й, живеещ в Катар, вече имал две момчета. Затова родителите й се надявали да им пропее момиченце и да си го дундуркат в розови пеленки.

Сотир, любимият на Крумова, обаче бил горд и сияещ, че ще става мъжки татко. Той се зарекъл да изпълнява всички капризи на половинката си до деветия месец - като награда, че му ражда наследник, който ще повтори фамилията му.

Бременната Лора ще стои на екран още около месец, след което излиза в отпуск по майчинство. Крумова е решила да не пропуска летния сезон и ще прекара трепетните дни край морето, където половинката й има сърф училище. Тази година обаче Лора ще живее в хотел, а не на каравана, тъй като са й необходими повече удобства преди раждането.

източник: Уикенд

Прочита: 3422

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.