Сряда, 08 Май 2024

Лора се пренесе в каравана

Печат Е-мейл
17 Юни 2011

Лора КрумоваЛора Крумова откри официално летния сезон. Макар предаването й "Тази неделя" все още да се излъчва по Би Ти Ви, водещата няма търпение да чака отпуската си и използва свободните седмични дни, за да отдъхва на морето заедно с половинката си Сотир.

 

Както всеки път и тази година двойката не е изневерила на традицията да летува не в луксозен хотел, а в първобитна каравана. Тв звездата изпитва огромно удоволстиве да играе ролята на домакиня и с мерак готви, шета и пазарува провизии на любимия си.

 

Папараците уловиха водещата да разпуска на морето миналата седмица. Лора събираше тен, спретната в широка плажна рокля, дълга до петите. Дрехата очертаваше заболените форми на блондинката, която от миналия сезон явно не е успяла да стопи и грам от излишните килограми, с които се бори непрекъснато.

източник: Уикенд

Прочита: 3183

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.