Четвъртък, 23 Май 2024

Новото бебе на Елтън Джон – пак мъжко

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Елтън ДжонВторото дете на сър Елтън Джон и съпруга му Дейвид фърниш също ще бъде момче.

Бебето трябва да се роди съвсем скоро, а журналистите на Острова дебнат за новини около щастливото събитие. Терминът на майката вече е определен за края на февруари следващата година, твърди сп. „Нешънъл Инкуайърър". Изданието потвърждава и слуха, че отново малчуганът расте в същата утроба,която се погрижи за раждането на братчето му Закари.

Въпреки слуховете около увеличаването на семейството им сър Елтън и партньорът му продължават да не дават еднозначен отговор пред медиите. Двамата държат да опазят тайната си докрай, също както с първото си дете.

източник: Уикенд

Прочита: 2262

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.