Събота, 27 Юли 2024

Мел Гибсън щедър с бившата

Печат Е-мейл
27 Август 2016

Мел Гибсън и Оксана ГригориеваМел Гибсън е повече от щедър и благороден с бившите жени в живота си. Дори тези, които публично са го унижили и оскърбили, се радват на финансовата му подкрепа. Това стана ясно, след като звездата се съгласи да увеличи сумата, която плаща на бившата си приятелка Оксана Григориева, от която има дете. Сега месечната вноска е 30 000 долара на месец.

Досега Оксана Григориева е получавала по 20 000 долара месечно, но е поискала сумата да бъде увеличена на 100 000. В крайна сметка двамата са се договорили за 30 бона. В замяна Григориева ще освободи дома на стойност 2,4 милиона долара в предградие на Лос Анджелис, който Мел Гибсън поддържа за нея, и ще се премести да живее в Малибу.

Мел и руската пианистка Григориева се разделиха през 2010 г. Те имат дъщеря Лусия, родена през 2009 г. и водиха дело за попечителството над нея. Съдът постанови актьорът да изплати на Григориева 750 000 долара три пъти и да плаща за къщата в Калифорния, където живеят Григориева и Лусия. В началото на месеца обаче американски съд постанови Григориева да не получи останалите 500 000 долара от първоначалното споразумение, защото е нарушила клаузата за поверителност през 2013 г.

източник: Уикенд

Прочита: 17013

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.