Понеделник, 26 Февруари 2024

Лияна заголи секси пъпче

Печат Е-мейл
23 Февруари 2012

 

ЛиянаЛияна в последното си видео към хита "Тяло, пречиш ми" е гола, но само загадъчно показва част от фигурата си. На свое участие тя показа изваяна коремна преса. Певицата има слабост към спорта, тъй като е завършила спортно училище и това е причината винаги да държи да изглежда перфектно.

Преди време тя издаде CD с физически упражнения, а тайната за стегнатото й тяло е именно в леката атлетика. Лияна си е изградила режим, според който всеки ден тича в столичен парк минимум по 8 км, без значение от метеорологичните условия. Тя разкрива, че не фикс идея стои зад слабата й фигура, а силна воля и тренинг.

(б.р. - цялата снимка може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 4304

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.