Понеделник, 04 Декември 2023

Най-скъпата бутилка за ликьор струва 2 млн. долара

Печат Е-мейл
22 Октомври 2009
Британският златар Доналд Едж е човекът, който изработил най-скъпата бутилка за ликьор в света.
Шедьовърът му струва цели 2 млн. долара и е направен от общо 1100 диаманта, много перли и 18-каратово жълто злато. Бутилката е изработена специално за Седмицата на модата в Лондон и влиза в рекордите на Гинес за най-скъпа бутилка в света.
Шедьовърът е под зоркото око на много охранители и се планира в бъдеще да бъде показан и в други държави.
А самият Доналд Едж, който изработва бижута за кралското семейство и за звездите на Холивуд, казва, че се гордее с уникалната си изработка и с това, че вече е записан в книгата на Гинес.
Прочита: 2420

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.