Четвъртък, 29 Февруари 2024

Нова година в Индия за 40 долара на ден за 8 души, 20 хил. евро за седмица на Лазурния бряг

Печат Е-мейл
21 Декември 2009
До новогодишните празници остават броени дни, така че възможността за посрещане на Нова година в чужбина става все по-актуална.
Една от най-евтините оферти за наемане на жилище за новогодишните празници в чужбина може да струва около 40 долара на ден за група от 8 души. Толкова е цената за наем на къща за гости в близост до плажа в Гоа (Индия), казва Станислав Зинглея, президент на международната агенция за недвижими имоти Gordon Rock.
Средният наем за стая в европейски ски хотел по време на празниците е около 250 евро на човек за седмица. Трябва да имате предвид, че наемането на стая в друг сезон струва почти наполовина - 170 евро, споделя още експертът.
Като цяло цените за наемане на хотелска стая или къща за периода около Нова година са различни в зависимост от възможностите, които предлага съответният курорт или населено място. По време на активния сезон рядко се правят големи намаления в цените, като в повечето случаи, ако решат да го направят, хотелиерите обявят по-евтини цени един-два дни преди това или в същия ден, но свободни места тогава едва ли ще намерите, обясняват от агенцията.
Наемане на вила за Нова година в Тиролските Алпи за 8-10 човека например струва 1600 и 4500 евро за една седмица, в зависимост от разположението на къщата и други екстри.
Ако искате едноседмична почивка в по-луксозна вила с изглед към Лазурния бряг във Франция, пригответе си около 10-20 хил. евро на седмица.
Прочита: 1814

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.