Понеделник, 26 Февруари 2024

Няколко трика да спестим пари за мечтаната екскурзия

Печат Е-мейл
22 Март 2012

 Наближават великденските празници, а малко след тях започват летните ваканции, които очаквахме цялата тази дълга зима. Предлагаме ви няколко простички трикове, които, надяваме се, ще ви помогнат да реализирате мечтаното пътуване.

1. Търсете евтини оферти и промоции в интернет

Онлайн пространството е препълнено от туристически сайтове и такива за колективно пазаруване. Следете редовно предложенията им и наблюдавайте цените. Понякога изскачат наистина невероятни предложения. Но бъдете и внимателни, да не попаднете на измама.

2. Ол инклузив хотели - най-добър вариант за децата

Няма какво да се лъжем - много по-практично излизат офертите на хотели с включени всички хранения за престоя. Особено ако сте семейна двойка с деца, ол инклузив почивките ви спестяват не само пари, но и време да търсите и обикаляте подходящи заведения, в които да хапнете.

3. Търсете за почивка с включен транспорт и такси за забележителности

Ако сте решили да търсите екскурзия в чужбина, по-добрият вариант е да намерите с включени такси за поне няколко от местните забележителности. Ако ли пък не, рискувате да не видите нищо освен местните улици и булеварди, тъй като индивидуалните такси често са доста високи и едва ли ще имате подготвен бюджет за цялото семейство. А относно транспорта, и в България, и зад граница ще е по-икономично, ако пътят ви е включен в общата цена.

Прочита: 2833

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.