Вторник, 05 Март 2024

Емануела с нови цици след Нова година

Печат Е-мейл
13 Декември 2010

ЕмануелаЕмануела е решила да премести акцента върху другия си "чифт очи". Певицата има по 400 кубика във всяка гърда, но не е доволна и след новогодишните празници ще легне под ножа, пише светски седмичник. "Сложи ми имплантите надмускулно вместо подмускулно и всяка година трябва да влизам в клиника, за да ми ги повдигат.

 

Тази процедура ми втръсна, затова ще слагам нови цици", жалва се брюнетката за проблема си.

Този път е решила да налее по 450 кубика във всяка гърда. Отскоро Емануела се радва на нови силиконови устни, а се оказа, че имала и херния, и смята да моделира корем под скалпела.

Прочита: 3973

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.