Понеделник, 06 Февруари 2023

ТВ тъпотия по празниците

Печат Е-мейл
01 Декември 2010

altБългарските телевизии ще се опитат да привлекат зрители по време на коледните и новогодишните празници с филми "с изтекъл срок на годност" и хумористични халтури на кило, показа репортерска проверка.

Истински рекордьор е ТВ 7, която предлага на аудиторията лента отпреди... 36 години - "Малка къща в прерията". За n-ти път клетият зрител ще гледа и "Хубава жена" с Джулия Робъртс. Телевизиите ще "претоплят" и "Сватбата на най-добрия ми приятел"(1997 г.).

Съвсем байгън ще ни стане от празника и заради всички филми, включващи думата "Коледа" в заглавието си: "Коледата невъзможна", "Договор за Дядо Коледа" - 1, 2 и 3 част, "Космическа Коледа", "Барби Коледната песен" "Коледа в белезници", "Коледно желание", "Една различна Коледа", "Мери за Коледа" и т.н., и т.н...

Градусът на настроението с типичните си халтури ще се опитат да повишат "Комиците". Любо Нейков, Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов обаче са се изхитрили и вместо да измислят нови смешки, ще пуснат кадри от... лятното си турне!?!

"Шоуто на Канала" пък вече е заснело концерт, наречен плагиатски "Една коледна нощ в операта". Вечерта на Коледа зрителите на БНТ пък ще гледат... Стинг?!?

източник: Шоу

Прочита: 2200

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.