Понеделник, 27 Май 2024

Как се живее с 300 000 долара на месец?

Печат Е-мейл
27 Март 2010

 Внукът на петролния магнат Дж. П. Гети в момента се развежда с жена си, която настоява, че се нуждае от милиони долари, за да продължи да поддържа начин на живот, на фона на който Парис Хилтън изглежда като бездомница. Жената се казва Жаклин Гети и през 2000 г. се омъжва за Гордън Питър Гети Младши, наследник на богатството от 2 млрд. долара на Дж. П. Гети.

В документите, изпратени до съда, Жаклин Гети твърди, че има нужда от най-малко от 314 727 долара издръжка на месец, за да може да продължи да води досегашния си живот. Ето и част от нещата, абсолютно необходими на г-жа Гети:

- 300 000 - 500 000 долара годишно за дрехи

- партита за Хелоуин на стойност 50 000 долара

- супер скъпи бижута, между които 5-каратови диамантени обици

- партита за рождения ден на стойност 40 000 долара

- пътувания до семейното имение на Хавай по 3-4 пъти годишно

- пътувания с частния самолет Боинг 737 на Гети

- легло на стойност 1 000 000

В документите до съда Жаклин Гети също така твърди, че двамата имали картини на влиятелния американски художник абстракционист Джаксън Полък “на склад”!!!

Според нея Гордън Гети често тръгвал на пътуване без куфари и след като стигнел дестинацията си купувал чисто нов гардероб, като това ставало по няколко пъти в годината.

Прочита: 2172

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.