Събота, 03 Юни 2023

Продават спринцовката, убила Джако, за над 3 милиона лири

Печат Е-мейл
18 Март 2010

ДжакоСпринцовката, с която бе доказано, че е нанесена фаталната доза за Майкъл Джексън, е пусната на търг в Лас Вегас. Късно вчера семейството на Джако било информирано за чудовищното деяние именно от адвокатите, представляващи анонимния продавач. Крайната цена, която се очаква да бъде дадена за спринцовката, е над 3.3 милиона лири.

Близките на Майкъл се опитват да спрат безумната продажба, но по-късно стана ясно, че анонимният човек по никакъв начин не нарушава закона. До момента няма и конкретна информация дали ще се разследва случаят за това как спринцовката е попаднала в ръцете на "тайния" човек и дали не става дума за целенасочена кражба.

Голяма е и вероятността продажбата на спринцовката да бъде "преместена" в държави като Бразилия и Либия, които нямат обвързващи юридически споразумения със САЩ. Самият търг е с начална дата 25 юни, когато се навършва една година от внезапната смърт на Джако.

Семейството на Майкъл е подложено на истински ужас. Всеки ден "научават" какви ли не безумни неща, а сега това със спринцовката просто ги довърши. Не мога да повярвам, че съществуват хора, които по този начин искат да спечелят пари на чужд гръб. Сигурен съм обаче, че близките на краля на попа ще се борят с всички сили да спрат този абсурден акт, коментира близък на семейството на Джако.

Прочита: 1897

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.