Четвъртък, 23 Май 2024

Чарли Шийн най-желан за Хелоуин

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

Чарли ШийнКраят на месеца наближава и вече започнаха продажбите на костюми за празника Хелоуин. Изненадващо тази година на мода не са толкова вещиците, скелетите и вампирите, въпреки че филми като "Здрач", "Истинска кръв" и "Дневниците на вампирите" определено имат фенове.

Чарли Шийн обаче има повече фенове от всички тях! Екранният му герой чичо Чарли от сериала "Двама мъже и половина" може и да умира в продукцията (след като бе сменен от Аштън Кътчър), но все още живее в сърцата и умовете на младежите. Ето защо на този празник най-желан е костюмът с неговата визия.

А той включва черно-бялата боулинг тениска, маска с лика на актьора, любимото му питие "Tigerblood" и разбира се, едно пластмасово мачете, за да има някакъв плашещ елемент в тоалета. Чичо Чарли вече е готов за нови подвизи!

Прочита: 2889

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.