Вторник, 18 Юни 2024

Фейсбук ни готви паричен рекет

Печат Е-мейл
15 Май 2012

 Ако потребител на Фейсбук иска неговите съобщения да имат по-голяма видимост, ще трябва да си плаща. От социалната мрежа вече започнаха да тестват тази система, като експериментът бе открит от потребител в новозеландския град Вангарей.

Като видял предложението да си плати, за да може неговото съобщение да бъде по-забележимо за  приятелите и познатите му, човекът решил, че се е сблъскал с мошеници.

В интервю за Би Би Си от Фейсбук потвърдиха, че предложението е дошло от самата компания.

"Ние постоянно тестваме нови функционалности. В този случай искахме да разберем дали потребителите са готови да прибегнат до такъв метод на общуване със своите приятели, заяви представител на корпорацията.

Прочита: 2790

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.